Service_Page_Elements_3-01.png
Erkend als 'gecertificeerd applicator​​​​​​​'

Met de hoge productkwaliteit van TIGER en de procesintegratie van de applicator als uitgangspunt, worden de verschillende processen gevalideerd en gecertificeerd. Deze processen die bij de coater beginnen bestaan uit de opslag, voorbehandeling en poederapplicatie tot zelfs de kwaliteitsgarantie en verpakking. Dit heeft als doel de poedercoatings zo goed mogelijk te integreren met de hun applicatie.  Op deze basis kunnen dan langdurige garanties voor de afzonderlijke processen overeengekomen worden.
 

Service_Page_Elements_3-01.png
Meting van de laagdikte

De laagdikte heeft niet alleen invloed op de kostenefficiëntie van de coatinguitvoering, maar ook op de fysische eigenschappen zoals de bescherming, mechanische vastheid of de pasnauwkeurigheid bij het assembleren van gecoate elementen.

Service_Page_Elements_3-01.png
Meting van de moffeloven​​​​​​​

Door middel van regelmatige preventieve metingen met een ovenrecorder wordt de moffeloven gekalibreerd, zwakke punten in de oven gedetecteerd en opgelost en worden kleine temperatuurafwijkingen geïdentificeerd (onder of over moffeling). Berekening inclusief reiskosten (auto) en testopbouw.

Service_Page_Elements_3-01.png
Voorbehandeling: Hechting op ondergrond

Een precieze en op het substraat afgestemde voorbehandeling die volgens de voorschriften wordt uitgevoerd, is een uiterst belangrijke voorwaarde voor de adhesie van de poedercoatings.  Een voorbehandeling die volgens de voorschriften wordt uitgevoerd, wordt gegarandeerd door een ruitjesproef op het substraat (als snelle in-situ test) en door zoutsproei- en tropische tests in het TIGER laboratorium.
 

Service_Page_Elements_3-01.png
Gebruik en transport

Een andere factor die de kwaliteit van poedercoatings beïnvloedt, in het bijzonder op lange termijn, is de correcte opslag en een reglementair gebruik.  Temperatuurgevoelige poedercoatings vereisen een gedifferentieerde en zorgvuldige opslag vergeleken met standaardproducten.  Wij begeleiden u graag op een controle in uw bedrijf om mogelijke verbeteringen vast te stellen.

Service_Page_Elements_3-01.png
Reductie van oppervlakteafhankelijke afkeur​​​​​​​ en procesoptimalisering

We nemen de tijd om een grondig begrip te krijgen van de specifieke kwesties in verband met uw coatingproces. Zo werken wij een op maat gesneden coatingoplossing uit om een duurzame reductie te bereiken van uw afkeurpercentage.  Dit bereiken wij door veranderingen aan te brengen in het substraat, nieuwe producteigenschappen, aanpassingen aan de moffelduur of -temperatuur of in het ideale geval door een processtap te elimineren.

Cart
Lädt...
Leider kann aktuell der Warenkorb nicht abgerufen werden.