Optimale product- en dienstoplossingen met de zo kortst mogelijke reactietijd zijn onze voornaamste prioriteit. Weij schakelen de hoge snelheid van onze interne en externe logistiek in om u de noodzakelijke voorsprong te bieden. Daarom gaan alle opdrachten door ons volledig geïntegreerde materiaalmanagement- en intern logistieksysteem in de kortst mogelijke procesdoorlooptijd en volgen daarbij een samenhangende standaard die door TIGER zelf werd ontwikkeld.

Weij werken vanuit 50 plaatsen over de hele wereld, bestaande uit productie-installaties, magazijnen, verkoopbureaus of distributiehandelaars; dit betekent dat TIGER nooit ver bij u vandaan is.  Het feit dat wij het veruit grootste centrale magazijn van de industrie in Europa runnen op één enkele plaats met meer dan 3.000 ton afgewerkte producten, vervult ons met een gewisse trots. Dat onderstreept nogmaals de hoge prioriteit die wij aan productbeschikbaarheid geven.

Ons verkoopteam zal u graag advies geven over de voor u geschikte soort aanbesteding (bv. openboekorder of opslagovereenkomst) om u een zekere beschikbaarheid en een optimale balans tussen volume en prijs aan te bieden.

Centraal TIGER logistiekcentrum (TLC) in Europa
Dagelijkse verzending vanuit het grootste centrale magazijn van de industrie op één enkele plaats binnen een vastgelegd tijdvenster.

Gedecentraliseerde satellietmagazijnen op 5 continenten
Dagelijkse verzending uit decentrale magazijnen volgens het huidig distributienetwerk in Europa en MENA, NAFTA, Zuid-Amerika, China en Japan,
Zuidoost-Azië

Verpakking in speciale vaten
Niet-standaard verpakking van producten in speciale verpakkingen, in big bags of vaten voor continue poederlevering afhankelijk van de coatingsinstallatie.

Consignatiemagazijn
Voorzien voor klanten met verkoopsterke producten die een magazijn ter plaatse belangrijk vinden en alleen dan betalen wanneer de producten werkelijk uit het magazijn genomen worden.  In samenhang daarmee beantwoorden wij ook vragen in verband met de opslagvoorwaarden en de veiligheid.

Afroeporder​​​​​​​
Een overeenkomst die begrensd is op het vlak van looptijd en hoeveelheid en die ter beschikking staat van verscheidene vooraf vastgelegde ontvangers gedurende een langere looptijd.  Dit garandeert een doorlopende beschikbaarheid en prijsgelijkheid.

Leveringsplan
Een beperkte masterovereenkomst die alleen voor één klant ter beschikking staat met alle voordelen van een masterovereenkomst op het vlak van flexibiliteit, prijsgarantie en met de zekerheid de producten naar behoefte op te vragen.

Opslagovereenkomst
Deze wordt afgesloten voor een vastgelegde hoeveelheid met een vastgelegde minimumvoorraad om een voortdurende beschikbaarstelling te garanderen van één of meerdere ontvangers zowel met klantspecifieke als standaardproducten.

Cart
Lädt...
Leider kann aktuell der Warenkorb nicht abgerufen werden.