Service_Page_Elements_3-01.png
TAS-Advies

TAS (TIGER Architectural Service) is een innovatief dienstverleningsconcept van TIGER Coatings voor architecten, planners, façadetechnici en voor iedereen die met bouwtechnische opgave vertrouwd zijn.  TAS wil een verreikende dienstverlening op het vlak van advies en arbeidsondersteuning voor buiten- en binnen bekleding aanbieden.  De onderneming richt zich vandaag de dag op de inzet van poedercoatingssystemen bij metaalfaçaden en staalbouw.

 

€ 150 / hr

Service_Page_Elements_3-01.png
Ondersteuning bij het plannen van green-field

Wije bieden u graag onze knowhow aan en bevelen u de geschikte fabrikanten aan. Ons laboratoriumteam helpt u bij het uitvoeren van testseries.
 

 

 

€ 1.050 / working day

Service_Page_Elements_3-01.png
Aanpassing en optimalisering van de coating lijn

Er bestaan geen twee identieke installaties. Daarom moet elke coating lijn individueel afgesteld worden. Onze technische buitendienst optimaliseert elke coatingslijn om kosten te verminderen, procesveiligheid te verhogen en schade te minimaliseren.

 

 

€ 1.050 / working day

Service_Page_Elements_3-01.png
Productkeuze

Een vakkundig advies van onze gekwalificeerde technische buitendienst helpt u de optimale combinatie van product en dienstverlening te vinden voor uw specifieke klantbehoeften.

 

 

 

Free of charge

Service_Page_Elements_3-01.png
Voorbehandeling

Onze technische buitendienst geven u graag advies met betrekking tot uw poedertoepassingen - van de juiste voorbehandeling tot de instelling van gepaste nieuwe systeemconfiguraties en voorbehandelingsprocessen.

 

 

 

 

€ 1.050 / working day

Service_Page_Elements_3-01.png
Industrie- en kwaliteitsstandaarden (bv. GSB, Qualicoat, AAMA, BS)

Als kwaliteitsbewuste onderneming kijken wij terug op een decennialange geschiedenis van werken volgens alle internationale kwaliteitsstandaarden en kunnen u ondersteunen bij alle thema’s rond kwaliteitsgarantie en proceszekerheid.

 

Free of charge

Neem voor meer informatie contact met ons op.

TIGER Consult

Negrellistraße 36 | 4600 Wels | Oostenrijk
T: +43 / (0)7242 / 400-0 | F: +43 / (0)7242 / 650 08
E-mail: consult(at)tiger-coatings.com

Cart
Lädt...
Leider kann aktuell der Warenkorb nicht abgerufen werden.