vision_future_c_iStock-min.jpg
TIGER Visie

Wij zien onze visie daarin om mensen de kans te geven om te groeien.
Ruimte om hun geweldige talenten te ontplooien.
Om individueel en in TEAM zichzelf te overtreffen - wereldwijd.
Dat is het doel van ons handelen. Succes en winst zijn dan het logische resultaat van deze houding.

Cultuur

Wij ontwikkelen en produceren uitsluitend milieuvriendelijke topproducten die voldoen aan de laatste stand van techniek in harmonie met onze grondbeginselen: hoge kwaliteitsstandaarden - milieuvriendelijke en innovatieve producten - korte leveringstijden - hoge flexibiliteit - excellente klantenservice. Centraal in al onze inspanningen en activiteiten staan onze klanten. Deze service georiënteerde houding beleven en trainen wij consequent - zowel voor interne als externe klanten.

Wij hebben onze status als marktleider bereikt met geëngageerde, loyale, communicatieve en technisch competente medewerkers.  Nieuwe vaardigheden zoals teamwork, verantwoordelijkheid en zelfstudie zijn absoluut noodzakelijke voorwaarden voor het succes in een voortdurend veranderende omgeving.

Klanten en Partnerschap

Wij winnen klanten door innovatieve oplossingen en door hen enthousiast te maken met de dienstverlening, de kwaliteit en flexibiliteit van TIGER.
Wij staan dicht bij onze klanten en wij ontwikkelen wereldwijde partnerschappen via ons wereldwijde netwerk.
Wij bieden concurrerende standaardoplossingen aan en ontwikkelen ook speciale oplossingen voor hoogtechnologische producten en toepassingen. Zo worden wij opgemerkt door klanten.

Groen

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve en milieuvriendelijke producten met een zo klein mogelijke uitwerking op de grondstoffen, en we dragen zo bij tot een hogere levenskwaliteit.
Weij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid tegenover de samenleving.

Winst

Wij bereiken duurzame resultaten, ook in economisch moeilijke tijden.
Wij herinvesteren onze winst voornamelijk in nieuwe technologieën om de concurrentiekracht van TIGER verder te versterken.  Dat is de basis van onze onafhankelijkheid.
Wij bij TIGER denken en handelen als ondernemers en nemen deel in de winst.

In Familiebezit

Wij zijn een professioneel geleide onderneming in familiebezit en kijken terug op een meer dan 90-jarige geschiedenis in de lak- en verfindustrie. Daar kan niets aan veranderd worden.  Onze wortels liggen in Oostenrijk en onze takken verspreiden zich over de hele wereld. 

Cart
Lädt...
Leider kann aktuell der Warenkorb nicht abgerufen werden.